Locatie

Danzigerbocht 41-45, Rigakade 20 Amsterdam

Omvang

17.500 m²

Type

Werken

Imagewharf, de creatieve hub in de Amsterdamse Houthavens, op steenworp afstand van de Jordaan, vormt de energieke omgeving van Imagewharf en onze huurders.

Huurders zijn partners en partners noemen we members. Onze members delen een clubhuis met food & beverage, expressie- en presentatieruimtes, gym, glasvezel internet, e-cars en e-bikes, een stadspark en daktuinen. Binnen en buiten is er ruimte om te werken, presenteren, netwerken, ontspannen en sporten, individueel of samen met je collega’s. Imagewharf is een stads-oase waar effectiviteit en productiviteit vanzelfsprekend vorm krijgen.

Fysiek bestaat Imagewharf uit drie grote panden: het Ontwerpgebouw, het Werkgebouw en het Studiogebouw. De gebouwen zijn opgedeeld in diverse multifunctionele ruimtes in de vorm van werkplaatsen, ateliers en loft offices. De afmetingen zijn zeer divers. Offices van 90 m2 voor 3 mensen, een gehele vloer van 1600 m2 voor 80 man en ambachts- en atelierruimtes van 100 tot 500 m2 en er is voldoende (overdekte) parkeergelegenheid voor auto en fiets.

Partners:
  • Hercuton
  • Affaire d’Architecture
  • Partners Hiensch Engineering
  • Allard Architecture
  • Felixx Landscape Architect