Rendement en risicomanagement

Door in een vroeg stadium de risico’s en rendementen van projecten inzichtelijk te maken, verdelen we deze afgewogen in de partnerships.

Transparantie

Gedurende de gehele looptijd van het project volgen we de risico’s en rendementen nauwlettend. Mogelijke tegenvallers signaleren we tijdig zodat we een oplossing kunnen vinden. Bovendien vereenvoudigt het digitale platform de vrije kennisuitwisseling. Deze open source-benadering is de kern van onze werkwijze.

Verbinden

Als regisseur van vastgoedprocessen bouwt Steengoed aan een professionele community. In de loop der jaren hebben wij vele huurders, prominente architecten, bedrijfsmakelaars, beleggers en bouwers aan ons weten te verbinden. Deze partijen werken in openheid samen. Per project zetten we online communities op om meer van elkaar te leren en te begrijpen.

Concept en ontwerp

Samen met architecten en ontwerpers uit ons omvangrijke netwerk visualiseren we alle ideeën. Een mooi en helder startpunt om processen in gang te zetten.

Toekomstbestendig bouwen

Een van onze belangrijkste uitgangspunten is dat we gebouwen ontwikkelen die toekomstbestendig zijn. Dat betekent dat we kijken naar de behoefte van nu, maar ook naar die van morgen en overmorgen. Natuurlijk zijn we steengoed in het neerzetten van een nieuw project. Maar ook het (her)ontwikkelen van bestaande bouw zit in onze genen. Leegstand is achterstand. We willen vanuit onze expertise echt iets bijdragen aan Nederland mooier en functioneler maken.