Imagewharf

Waar De Houthavens, Amsterdam
Wanneer Start bouw 2017, oplevering juli 2018
Partners Affaire d'Architecture, Felixx, Hercuton, Jelier & Schaaf, Allard Architecture, Netraco, Goosecraft, Hiensch Engineering, het Havenbedrijf
Type Multifunctionele ruimtes

Beleving
Dit is Imagewharf – de creatieve campus waar ideeën, ambachten en diensten samenkomen in een urban community gebouwd op beleving en inspiratie. De nieuwe creatieve hub in de Amsterdamse Houthavens, op steenworp afstand van de Jordaan, vormt de energieke omgeving van Imagewharf en onze huurders. En dat kan jij zijn!

Huurders zijn partners en partners noemen we members. Onze members delen een clubhuis met food & beverage, expressie- en presentatieruimtes, glasvezel internet, e-cars en e-bikes, een stadspark en daktuinen. Binnen en buiten is er ruimte om te werken, presenteren, netwerken, ontspannen en sporten, individueel of samen met je collega’s. Imagewharf is een stads-oase waar effectiviteit en productiviteit vanzelfsprekend vorm krijgen.

Feitelijk
Fysiek bestaat Imagewharf uit drie grote panden: het Ontwerpgebouw, het Werkgebouw en het Studiogebouw. De gebouwen zijn opgedeeld in diverse multifunctionele ruimtes in de vorm van werkplaatsen, ateliers en loft offices. De afmetingen zijn zeer divers. Offices van 90 m2 voor 3 mensen, een gehele vloer van 1600 m2 voor 80 man en  ambachts- en atelierruimtes van 100 tot 500 m2. Uiteraard is er voldoende (overdekte) parkeergelegenheid voor auto en fiets.

Past de identiteit van jouw idee of onderneming bij ons concept? Kom dan snel langs om nader kennis te maken met ons en Imagewharf.

Scroll voor meer & klik om te vergroten
Terug naar projecten