Tiny Lodge

Tiny Lodge Hotel is een verzameling kleine, vernieuwende en zeer duurzame lodges met een gezamenlijke Barn: een verhoogd houten paviljoen met appartementen, werkruimtes en restaurant) in de Tuinen van West, Amsterdam.

Bij het Tiny Lodge Hotel kunnen liefhebbers van het polderlandschap en urban farming – met de stad onder handbereik – werken, eten en drinken, tuinieren, logeren, ontspannen en verblijven in een groene, gezonde omgeving.

Tiny Lodge doet zijn best voor een zo circulair mogelijke exploitatie in samenwerking met lokale ondernemers, stadsmakers, urban farmers en maatschappelijke initiatieven.
We richten ons op groen- en groente-minnend publiek uit Amsterdam-West en de rest van de stad, maar ook (met name voor de verblijfsmogelijkheden) op gasten uit de rest van het land en de rest van de wereld.

Zo hoopt Tiny Lodge Hotel ook een ontmoetingsplaats en inspiratiebron te zijn voor iedereen die inziet (of wil ervaren) hoe belangrijk gezond groen en ‘local produce’ zijn voor de stad – en omgekeerd.

Bekijk hier de brochure (93mb)

Scroll voor meer & klik om te vergroten
Terug naar specialiteiten